DOBAR GLAS :: TKO IMA DOBAR GLAS? :: TVRTKE :: KOMENTARI

OCJENA MJESECA
Što je to ocjena mjeseca?

Novost za tvrtke


 Müller
Jankomir 33, CITY CENTER ONE
Zagreb
+385 1 54 94 070
parfumerija, drogerija.


Detalji odabrane ocjene

Ocjena tvrtke
Datum: 13.11.2007.

Ocjene:
Kvaliteta usluge: Vrlo dobro
Profesionalizam: Loše
Ponuda: Vrlo dobro

Komentar:
Imao sam jako neugodno iskustvo s navedenom parfumerijom (i drogerijom), no prvo moram pohvaliti gospodičnu koja mi je pomogla pri odabiru artikla, bila je jako uslužna i ljubazna, čak me pokušala ugurati na blagajnu preko reda ;-)
No nakon plaćanja parfema koji je koštao 270 kn sljedi neugodno iznenađenje: do mog prijatelja i mene dolazi "zaštitar" i traži nas da pođemo s njim, bez obrazloženja zašto, ja odbijam, sve se to događa dok ljubazna gospođa pakira moj parfem u ukrasnu vrećicu, "zaštitar" biva pomalo zbunjen mojim odbijanjem da pođemo s njim te nas traži osobne iskaznice i opet hoće da idemo s njim, ovaj put s obrazloženjem da ima dojavu i da smo mu sumnjivi.
Nevoljko polazimo s njim. Ja sam ćelav, dan prije sam se ošišao, obično nosim široke hlače, kao i večeras u Müller parfumeriji, imao sam na sebi majicu s kapuljačom i vrećastu jaknu, što je nekomu iz osiguranja ili uprave bilo dovoljnop da me označi kao potencijalnog kradljivca, lopova, kriminalca ili što već.
Dolazimo u nekakvu sobicu u kojoj dvoje djelatnika večeraju i tu nas "zaštitar" traži da ispraznimo džepove da se utvrdi jesmo li što ukrali.
Tu ja već počinjem gubiti živce i strpljenje i tražim da dovede osobu koja je mog prijatelja i mene označila kao osumnjičene. Naravno, on to ne može napraviti, on samo radi svoj posao, što meni u tom trenutku apsolutno nimalo ne olakšava situaciju, ponudio sa se da se i skinem ako treba, da se "zaštitar" uvjeri da nemam kod sebe robe koju nisam platio, no kad se uvjerio da smo "čisti" odgovara da nema potrebe za tim. Tad sam ja rekao i pokoju neugodnu rečenicu zbog koji sam se kasnije "zaštitaru" i ispričao, a čak sam bio i u stanju napraviti svašta, no ipak sam se uspio suzdržati.
Jasno je meni da ljudi rade svoj posao, OK, izgledao sam nekome sumnjivo pa je reagirao da spriječi eventualnu krađu, imaju veliki izbor skupih parfema, no žalosno je da se nitko od osoba koje su bile u sobici u kojoj smo "ispitani" i "pretreseni", a nakon što je utvrđeno da nismo ništa ukrali, nije udostojio ispričati.
Pogriješili su, ali pogrešku ne priznaju.
Naravno, tamo više nikad neću ništa kupiti, možda sam trebao vratiti parfem koji sam tu večer kupio.
Veliki plus ide kvaliteti usluge koju je mlada dama pružila prilikom odabira parfema, ponuda je dosta velika koliko sam primjetio, no sve to pada u vodu zbog ne profesionalizma koji su pokazali u momo slučaju.
Savjet za kraj:
Ako niste ušminkani i dotjerani Müller svakako izbjegnite, makar u trgovini imali namjeru ostaviti 10.000,00 kn, vjerovatno će Vas smatrati kradljivcem, no naravno, oni samo rade svoj posao, a to ne obuhvaća ispriku u slučaju da se ispostavi da su pogriješili...

Želi ponovno poslovati?NE

Alen, Plaški
3.00
 
Ako želite ocijeniti ovu tvrtku kliknite ovdje

Lista komentara

Izuzetno susretljivi i ljubazni prodavači. U Mu...  


  
 Ideja :: Uvjeti korištenja :: Kontakt